Kerékpáros tábor - a Balaton körül
Bringázd körbe velünk a Balatont!

149.000 Ft

bruttó 21.286 Ft / nap

Gyerektábor két keréken, a Balaton körül, 8-18 éveseknek.

A legjobb dolgok B-vel kezdődnek: barátok, bringa, Balaton!

Jelentkezem
Turnusok

Állomások ebben az évben: Keszthely – Badacsony – Révfülöp – Balatonalmádi – Siófok – Fonyód – Gyenesdiás

Szállás

Bringatáborunk különlegessége, hogy közös időnk egy jelentős részében úton vagyunk, így mindig más szálláshelyet veszünk igénybe, melyeket természetesen előre megtervezünk és lefoglalunk. Ezért viszont nagyon fontos, hogy időben jelentkezzetek. A szállásokra többnyire kőépületeket, faházakat, diákszállásokat veszünk igénybe, ahol 2-3-4 ágyas szobák vannak. A tábor jellegét és a kalandvágyat csillapítva egyszer azonban fogunk sátorban is aludni!

5 dolog, amiért megéri velünk gurulni:

 1. 18 éves tapasztalat - Ilyen régóta szervezzük meg minden nyáron teljesítménytúránkat, amely során egy hét alatt körbe tekerjük a Balatont a gyerekekkel és vállalkozó szellemű szülőkkel.
 2. Figyelünk mindenkire! - Fél szemünket az úton, fél szemünket a gyerekeken tartjuk, pont ahogyan te tennéd! A legfontosabb számunkra, hogy vigyázzunk rájuk!
 3. Maximális biztonság - 6-8 gyerekre biztosítunk legalább 1 kísérőt. Mivel csomagszállító kisbuszunk is végigkísér minket, így bárki, aki lesérül vagy a bringája javításra szorul, ezzel a busszal továbbmehet a következő állomásig.
 4. Szuper programok - Balatoni fürdés, amennyi csak belefér, SUP-ozás, hajókirándulás vagy kalandpark és persze rengeteg bringázás az új barátokkal. A többi meglepetés :-)
 5. Sport egész nap - Ha szeretnéd, hogy gyermeked aktívan töltse a szünidőt, akkor táborunkban a helye. Az egészséges izomláz, a jó étvágy (napi 3 kiadós étkezés) és a szuper hangulat garantált!

Úgy érzed, itt az ideje, hogy gyermeked végre felpattanjon a számítógép elől, a guruló székből? Tarts velünk és tudd meg, hogyan gurulhat helyette két keréken egy teljes hétig a Balaton körül, a Happy Summer csapatával! Balaton, bringa, új barátok!

Tudj meg többet a balatoni kerékpáros táborunkról!

A biciklizés a legtöbbünknek vidám gyerekkori élmények egész sorát idézi fel. A két keréken száguldás szabadsága ma is elkísér bennünket, amikor csak bringára pattanunk. Miért is ne oszthatnánk meg ezt az érzést a gyerekeinkkel? Ha a lurkónak már biztos a tudása a kerékpározást illetően, elmúlt 8-9 éves, de még nincs 18, szeret mozogni (vagy szeretnéd, hogy szeressen), élete (egyik) első balatoni bringatúráját érdemes felhőtlen élménnyé varázsolni - és ebben mi jók vagyunk!

IMG 3162

Miért válaszd a Happy Summer Balatoni Bringatábort?

Gyermeked végre örömteli sportélményben részesülhet!

Az iskolai kötelező tesiórák sokaknak nem hozzák meg a kedvét a sportoláshoz, míg a vágyott, de drága sportszakkör olykor a szülőknek jelent komoly anyagi megterhelést. A sportolás ilyenkor sok esetben elmarad és felváltja azt az unalomig nyomkodott okostelefonozás. Miért ne ismertethetnéd meg helyette gyermekedet a bicikliző teljesítménytúra örömével? A Happy Summer Kerékpáros táborban minden kis “Tour de France” növendékre odafigyelünk: a saját tempójában haladhat, de még a bizonytalanabbak is gyorsan összerázódnak a csapat átlagsebességével. Két célunk van: biztonságban visszaérni a siófoki kiindulópontunkhoz és gondtalan sportolási élményt biztosítani a táborozóknak

IMG 3287

Eljöhetsz te is!

Táborunk specialitása, hogy nem csak a gyermekedet, hanem téged, kedves Szülőt, is szívesen látunk. Ha szeretnéd a lurkót elkísérni és egy családi nyaralást kerekíteni a táborból, örömmel fogadunk. Szeretünk együtt gurulni másokkal, mert minél többen vagyunk, annál jobb a hangulat!

Remek tábor, kedvező áron!

Ha ezt olvasod, valószínűleg már ráébredtél, hogy a (hobbi) bringázás nem tartozik a legdrágább nyári sportok közé (gondolj csak a népszerű és nagyon drága wakeboardra és sorolhatnánk). A biciklizés esetében a kerékpár és a fontosabb védőfelszerelések megvásárlása igényel egyszeri anyagi ráfordítást, de utána gyermeked nem csak rendszeresen és ingyen sportolhat vele, de megtanulhat felelősségteljesen közlekedni. Ezáltal nagyobb önállóságra tesz szert, amelyet kerékpáros táborunkban továbbfejleszthet, miközben vidám társaságban, maximális biztonságban sportolhat egész héten, hiszen a nap nagy részében úton leszünk. A biciklis tábor ára a programok és a körülmények ismeretében, valamint ár-érték arányban nagyon kedvező, hiszen tartalmazza a következőket:

 • Napi háromszori étkezés (1. nap ebédtől 7. nap reggeliig)
 • Szállások költségeit (egyszer még sátorban is alszunk az élmények kedvéért!)
 • Strandbelépőket és programbelépőket
 • 2 órás SUP programot
 • Kalandparkozást
 • A csomagok buszos szállítását 220 km-en át
 • Programszervezési- és lebonyolítási díjat
 • napi 24 órás gyermek felügyeletet

Ne felejtsd, hogy fizethetsz SZÉP kártya szabadidő zsebével is!

IMG 3250

Első a biztonság!

Mivel tudjuk, hogy gyerekekkel bringa túrázunk, így minden eshetőségre felkészülünk. Mindig van a csapatunkban “bringaszakértő”, bármikor útba tudunk ejteni egy bringaszervízt és van nálunk okostelefon, ha eltévednénk (bár aki volt már balatoni bringatúrán, az tudja, hogy szinte kizárt), illetve nagyjából 6-8 gyerekre biztosítunk legalább 1 kísérőt. Mivel csomagszállító kisbuszunk is van, amely végigkísér minket utunkon, igy bárki, aki lesérül vagy a bringája javításra szorul, ezzel a busszal továbbmehet a következő állomásig.

És hogy mit hozzon magával?

 • Jól felszerelt bringa
 • pótgumi,
 • javítókészlet,
 • láthatósági mellény,
 • bukósisak,
 • kulacs (mindig újra töltjük)
 • fürdőruha,
 • tisztálkodó szerek,
 • minimum 7 napra elegendő váltás holmi,
 • sátor,
 • hálózsák
 • és még pár apróság, amit külön levélben fogunk megküldeni.

Gyönyörű vidékeket ejtünk útba!

Nekünk a Balaton a legszebb vidék! Azonban nem csak közvetlen partját, hanem dimbes-dombos lankáit is szívünkbe zártuk az elmúlt évek biciklis túrái alatt - éppen úgy, ahogyan azok a gyerekek, akik sokadszorra választanak minket. A tábor során közelről fedezzük fel a táj szépségeit, de olykor felülről vetünk rá néhány pillantást: több ízben megtekintjük a balatoni kilátást a hegy tetejéről és kilátókból is. Ugye már sejted, hogy csobbanni is sokat fogunk? :-) Ne hagyd, hogy gyermeked lemaradjon erről az élményről!

Megtaláltad, amit kerestél?

Hívj minket bátran! Töltsd ki a jelentkezési űrlapunkat vagy kérj részletesebb információt a +36 (30) 945 77 90 számunkon! Fordulj hozzánk bizalommal, hogy gyermeked nyara szuper élmény legyen!

Megtaláltad, amit kerestél?

Hívj minket bátran! Töltsd ki a jelentkezési űrlapunkat vagy kérj részletesebb információt a +36 (30) 945 77 90 számunkon! Fordulj hozzánk bizalommal, hogy gyermeked nyara szuper élmény legyen!

Jelentkezem