Gyermektáboroztatás - SZÉP-kártyával a szép élményekért

A legtöbb gyerek izgatott várakozással számol vissza a vakációig, akárcsak a szülők. Azonban tagadhatatlan, hogy a hosszú szünidő okozhat némi fejfájást, hogyan oldd meg költséghatékonyan a gyerkőcök értelmes lefoglalását és felügyeletét. A megoldás: szuper nyári táborok, SZÉP kártyával fizetve!

Az igazán jó nyári táborok soha vissza nem térő alkalmat kínálnak arra, hogy gyermeked életkorának megfelelő, életre szóló élményeket szerezzen. Egy jól kiválasztott gyerek táborban még a legfélénkebbeknek is megjön a bátorsága ahhoz, hogy barátságokat kössenek és játékos feladatok során szélesítsék a világlátásukat, miközben szórakozva fejlődnek napról-napra. A legfontosabb tehát, hogy olyan nyári gyermek tábort találj csemetédnek, amely során biztonságos környezetben, változatos programok által még jobban megismeri önmagát és a határait. Tudtad, hogy mindehhez felhasználhatod SZÉP kártyád szabadidő zsebét, és így béren kívüli juttatásból is fedezheted a nyári kikapcsolódást?

SZÉP-kártyával a szép élményekért

Fizesd a gyermektábort SZÉP kártyával!

Mindannyian tudjuk, hogy az igazán minőségi táborok - ahol hivatalos elszámolással dolgoznak, nem “csak” képzett, de “született” gyermek gondozókkal veszik körbe a gyerkőcöt - nem számítanak olcsó mulatságnak. Az ilyen gyerek táborokban hosszú távon gondolkoznak a szervezők és hivatástudattal állnak a nagy feladathoz, ami a gyermeked hangulatán is érződik. De mégis, mi a megoldás, ha szűkösek az anyagi keretek és kérdéses, hogy belefér-e a családi kasszába legalább egy hét gyermektábor? A SZÉP kártyád szabadidő zsebe, melynek akár teljes egészét gyermeked, gyermekeid táboroztatására fordíthatod! Tarts velünk és ismerd meg közelebbről a SZÉP-kártyában rejlő lehetőségeket!

Hogyan is működik a SZÉP kártya?

A Széchenyi Pihenő Kártya egy a bankkártyákhoz hasonló elektronikus cafeteria-utalvány, amellyel szálláshelyeken, éttermekben, szabadidős és rekreációs szolgáltatóknál, de akár interneten is lehet fizetni. A SZÉP-kártyát a munkáltatódnál tudod igényelni a kibocsátó bankoktól (K&H, MKB vagy OTP), teljesen ingyenesen. Egyedül akkor kell érte fizetned, ha a már meglévő kártyádat elhagytad, megrongálódott vagy társkártyát szeretnél hozzá. Ennek a díja 1500 Ft + áfa.

Mennyi pénz kerülhet a SZÉP kártyára?

A munkaadók 30,94%-os közteher megfizetése mellett évi 450 ezer forintot juttathatnak a SZÉP-kártyára kedvezményesen, annak különböző zsebeibe, melyek a következők: meleg étkeztetés azaz vendéglátás (évente 150 ezer forintig feltölthető), szálláshely (évente 225 ezer forintig) és szabadidő vagyis rekreáció (évente 75 ezer forintig). Az ezen felüli kifizetéseket már 51,17%-os adó terheli. Arról, hogy a juttatásokból mennyi kerüljön az egyes alszámlákra, a munkáltató dönt, de bevonhatja a döntésbe a munkavállalót is.

A gyerek táboroztatás kapcsán mi most a szabadidő zsebre helyezzük a fókuszt, ugyanis ezt használva juttathatod hozzá gyermekedet kedvező feltételekkel a nyár egyik legjobb élményéhez.

A szabadidő zseb és a gyermektáboroztatás

A szabadidő - és a két másik - zsebben található, hónapok alatt gyűjtögetett összegről tudnod kell, hogy felhasználását nem érdemes túl sokáig halogatnod. Ne felejtsd, hogy a juttatásokat a kibocsátásuknak évétől számítva a második év május 31-éig tudod felhasználni. Tehát ha az alszámláidon maradt még 2016-ban utalt összeg, ügyelj rá, hogy idén május 31-ig beváltsd, különben végleg elveszíted! Éppen ezért ideje gyorsan megtervezned, hogy mikor és mire kívánod elkölteni, különösen, ha a gyerkőcöt szeretnéd táboroztatni, ugyanis a legjobb táborok nagyon hamar betelnek. Gondoltad volna, hogy már most is rohamosan fogynak a helyek? A Happy Summer Nyári Gyermektáborainkban például már csak 470 gyermeket tudunk fogadni…

Mire használhatod még a szabadidő alszámlát?

A szabadidő zsebből a táborozáson kívül fürdő- és strandbelépőket vásárolhatsz, színházjegyet, múzeumi belépőt, vagy jegyet vehetsz koncertekre, fesztiválokra, esetleg állatkertbe vagy kalandparkba, de vásárolhatsz uszoda és fitnesz bérletet, beiratkozhatsz sporttanfolyamra vagy kölcsönözhetsz sporteszközt is.

Garantáltan szmogmentes budai zöldövezet

Miért éri meg SZÉP kártyával fizetni a táboroztatást?

  1. Mivel a Szépkártya elfogadása engedélyhez kötött, ezért ennek a megbízható és felelősségteljes táborszervezők igyekeznek megfelelni. A “nem hivatalos” elszámolással dolgozó vagy elhivatottság nélkül, csak rövidtávon gondolkozó alkalmi táborszervezők általában nem kínálnak ilyen előnyös fizetési módot, így ez egyfajta garanciát jelent arra, hogy gyermeked megfelelő helyen, jó körülmények között tölti majd nyarának egy részét.
  2. A szépkártya segítségével a munkavállalóként egyszerűen, kényelmesen, gyorsan és biztonságosan használhatod fel a béren kívüli juttatásaidat. Mivel az elfogadóhelyek pontosan a kívánt összeget vonják le, ezért nincs már kényszervásárlás, mint a korábbi utalványos rendszerben.
  3. Mivel a SZÉP kártyát több tízezer helyen elfogadják, nagyon rugalmasan használható, nem kell további bizonylatokkal bajlódni.
  4. A kártyával külön adminisztráció nélkül az egész család számára rendezhető az étkezési és üdülési szolgáltatások egész sora, ahogyan fent is említettük.
A Happy Summer Nyári Gyerektábor táborozói bringatúrán a Balaton körül

Hogyan tudod használni a SZÉP kártyát a Happy Summer Nyári Gyerektáborokban?

A Happy Summer Nyári Gyerektábor Egyéni Cégben a K&H, OTP és MKB SZÉP kártyák mindegyikét elfogadjuk, annak szabadidő zsebével, így kényelmesen rendezheted a napközis és ottalvós gyermektáborok díját.

OTP Szépkártyával legegyszerűbb a fizetés

Regisztrálj fel az otpszepkartya.hu weboldalra. Ott a Nyári Gyerektábor E.C. számlájára – kártyádnak adataival – utald át a pénzt. Jelöld be valamelyik telephelyet a fizetési hely azonosítására.

Ha OTP szépvonallal (+36 1 3666 222) fizetnél, hívd fel a megadott telefonszámot. Miután a munkatárs azonosította az elfogadóhelyet és a kártyabirtokost, végrehajtja a fizetési tranzakciót, és a sikeres tranzakció azonosítóját megadja az elfogadónak, hogy az ügyintéző a kártyabirtokosnak néhány személyes, a kártyán nem szereplő adatára vonatkozó kérdést tegyen fel a személyazonosság ellenőrzésének céljából.

K&H SZÉP kártya ügyintézés telefonon vagy online felületen

Elfogadóhelyünk azonosítója: 84027519

A K&H a SZÉP Kártyához kapcsolódóan 24 órában elérhető telefonos ügyfélszolgálatot tart fenn a (06 1/20/30/70) 335 3355 telefonszámon (7-es menüpont), ahol a kártyabirtokosok számára az alábbi szolgáltatások érhetők el: általános információnyújtás, tranzakciók egyeztetése, kártyaaktiválás, kártya letiltás, pótkártya igénylés, egyenleg lekérdezés, telefonos autorizáció, panaszkezelés, szállásfoglalás előleggel típusú tranzakcióban történő közreműködés és/vagy szállás kifizetése előleggel tranzakcióban történő közreműködés.

További információ a K&H honlapon ide kattintva érhető el.

Előrefizetés MKB SZÉP kártyával

Elfogadóhelyünk kódja engedélyeztetéshez: 178798

Az előrefizetéses igény jóváhagyása tipikusan az az eset, amikor egy szálláshely kér előleget leendő vendégétől. Ez semmiféle előkészítést nem igényel, csak a szolgáltatói szerződés meglétét, s már teheti is a dolgát a szolgáltató. Ekkor az előrefizetési igény egyetlen alkalomra szól, ha a kártyabirtokos jóváhagyta, akkor ezzel le is zárul a folyamat. Az előrefizetés az interneten keresztül a szolgáltató és a kártyabirtokos fizikai távollétében történik. A szolgáltató és a kártyabirtokos megállapodik a szolgáltatás feltételeiről, ennek során a szolgáltató az engedélyezéshez a kártyabirtokostól kéri a SZÉP kártyájára nyomtatott azonosító számot, amely nem azonos a kártyaszámmal!

Bővebb információt az MKB SZÉP kártya oldalon találsz.

Ne feledd, hogy még éppen időben vagy ahhoz, hogy SZÉP-kártyával gondoskodj gyermeked nyári programjairól! Adj magadnak egy kis “énidőt”, a gyerkőcnek pedig tartalmas programokat a vakáció során! Ha szeretnél többet megtudni a Happy Summer Nyári Gyerek Táborokról, vedd fel velünk a kapcsolatot! Reméljük, hogy megismerhetünk benneteket ezen a nyáron!

A megoldás: szuper nyári táborok, SZÉP kártyával fizetve!

Források:
Jogi Fórum.hu, Neta.itthon.hu