Tenisz- és Úszótábor – Sport11 és Kamaraerdő
Ahol repül a labda és az idő is!

69.000 Ft

bruttó 15.000 Ft / nap

Teniszezd át velünk a szünidőt napközis gyermektáborunkban!

Adogatjuk, rúgjuk, passzoljuk - Feldobjuk a labdát és a vakáció napjait is!

Fontos: a tábor kettő helyszínen zajlik: Sport11 és Kamaraerdei Ifjúsági Park

Testvérkedvezmény: 3000 - 3000 Ft

Jelentkezem
Turnusok

Minden csoportunkban van még pár szabad hely, jelentkezz bátran!

6 dolog, amiért megéri velünk átélni a teniszes napokat:

  1. Teniszoktatás kezdőknek – játékos teniszoktatás, bevezetés a profi tenisz játékba
  2. Labda, minden mennyiségben - Táborunkban minden labdajátékra sort kerítünk, így gyermeked egy pillanatig sem fog unatkozni.
  3. Budai környezet - Könnyen megközelíthető, 5 hektáros, ősfás park, friss levegő, fűtött úszómedence.
  4. Élmény szárazföldön és a vízben is - Nem maradhat ki a pancsolás és a vízi labdajátékok sem, persze a legnagyobb biztonságban, állandó felügyelet mellett.
  5. Mozgáskoordináció, koncentráció, csapat- és versenyszellem - Ezek mind a labdajáték természetes velejárói.
  6. Pótoljuk az elégetett energiát - Kiadós, egészséges étkezés reggeli, ebéd, uzsonna formájában.

Létezik olyan szülő, aki ne vágyna arra, hogy gyermeke jó társaságban múlassa a szünidőt és több szempontból is hasznosan töltse a napjait? Ha szeretnéd, hogy gyermeked elengedje az egész tanév feszültségét, végre a sarokba hajítsa az iskolatáskát és felszabadultan szórakozzon, akkor érdemes olyan tábort választanod számára, ahol az örökmozgó viselkedés nem hátrány, hanem igazi előny: feldobtuk a labdát, igaz? Segítünk leütni: létezik ilyen tábor, méghozzá Budapest vonzáskörzetében!

Fedezzétek fel közösen a Tenisz- és Úszótábor változatos sportprogramját és csodás helyszíneit a Sport11-ben és Kamaraerdőben!

Tenisz tabor itt szerva ott 1

Sport11 – Újbuda sportközpontja - TENISZOKTATÁS

Csodálatos budai zöldövezetben, ahol van bőven tér és levegő, ahol kipróbálhatod milyen egy teniszütőt a kezedbe venni és eltalálni vele a labdát. Ahol megtanítunk téged az alap mozdulatokra. Ahol ügyességi feladatokkal tudsz felkészülni a profi teniszjátékra. És ahol először tudod átérezni, milyen az, amikor te nyered meg a tenisz bajnokságot.

7 focipályányi ősfás park - Kamaraerdő

Belegondoltál már abba, hogy 5 hektár milyen hatalmas terület? A Budapestről könnyen megközelíthető Kamaraerdei Ifjúsági Park ősfás területe egészen pontosan annyi, mintha 7 szabvány méretű focipályát (105x68 méter) helyeznél egymás mellé. Mindez kiváló lehetőséget teremt arra, hogy a nagy térigényű labdasportokat is önfeledten próbálhassák ki a gyerekek, ráadásul még úszó- és tanmedence is rendelkezésre áll. Így teljeskörű felügyelet biztosítása mellett a pancsolás se marad ki a nyári sportprogramok repertoárjából.

A tábor kettő helyszínen zajlik: Sport11 és Kamaraerdei Ifjúsági Park

Program:

7:30 – 8:00 gyülekező Sport11
8:00 – 9:20 úszásoktatás
9:30 – 10:00 pihenő és tízórai
10:00 – 11:00 teniszoktatás vagy labdás játékok
12:00 – 13:30 ebéd és pihenő a Kamaraerdőben
13:30 – 15:00 sportprogramok, vetélkedők
15:00 – 16:00 úszásoktatás
16:00 – 17:00 uzsonna és hazamenetel

Akiért nem jönnek Kamaraerdőbe fél 5-ig, azokat visszakísérjük a Sport11-be.

IMG 7773

Mindenünk a labda! - Nálunk minden labdajátékot kipróbálhatsz, nem csak a teniszt!

A labdával való játék talán az elsők között szerepel, amelyet minden gyerek felcseperedése során kipróbál. Az élvezetes szórakozás mellett fejleszti mozgáskoordinációjukat, remek egyensúlyérzéket alakít ki, szavatolja a jó reflexeket és a gyors reakcióidőt, valamint önfegyelmet és koncentrációt épít. Kiváló alkalmas arra, hogy a gyerekekben felébressze az egészséges versenyszellemet és segíti a csapatban való együttműködés képességét. Ha belegondolsz, ezeket a tapasztalatokat gyermeked az élet szinte minden területén kamatoztathatja, miközben játszik, szaladgál és új barátokat szerez a nyári vakáció alatt.

Táborunkban belekóstolhat a focizás örömeibe, kosárlabdázhat, sort kerítünk kézilabdázásra, lábteniszre, de nem maradhat ki a floorball, a görkori, a pingpong, de még a vízilabda sem. Ezek mellett megannyi más labdás fejlesztő és ügyességi játékkal készülünk.

Móka a táboron kívül is!

Az emlékezetes nyári élmények sora nem ér véget a tábor területén kívül sem! Minden héten egyszer ugyanis pihentetjük a labdát és más izgalmas programokkal szórakoztatjuk a gyerekeket. Akkor sem unatkozunk majd, ha szeszélyes az időjárás: ilyenkor zárt játszóházba látogatunk, mint amilyen például az Izgiland.

Megtaláltad, amit kerestél?

Hívj minket bátran! Töltsd ki a jelentkezési űrlapunkat vagy kérj részletesebb információt a +36 (30) 945 77 90 számunkon! Fordulj hozzánk bizalommal, hogy gyermeked nyara szuper élmény legyen!

Jelentkezem