Kedves !

neked is van már újévi fogadalmad? Nincs? Mi most adunk neked egy ötletet! Az újév számos meglepetést tartogat. De olyat, mint a január 8-án frissen megnyitó Sport11-ben való úszás, még soha nem kínáltunk.

Frissítsd fel TE is tudásodat, Újbuda gyönyörű környezetében dupla annyi edzéssel, mint amit most kell befizetni. Ússzál velünk egész éven át!

Ahogy kezded az újévet, úgy fogsz működni egész évben, ebben biztos vagyok. Érdemes tehát kihasználni a lehetőséget. A több edzés számmal felpörgetheted hétköznapjaidat, ami ki fog hatni a munkádra, tanulásodra sőt még az egészségedre is. Úszásoktatást tartunk felnőtteknek gyerekeknek egyaránt, ahol nem fogsz csalódni, mert a hatékony tanulási módszerünkkel nagyon gyorsan juthatsz el a kívánt tudás szintig. Ha nem hiszed, nyugodtan járj utána.

Van lehetőség próba órára is, ezt kérlek külön jelezd majd a jelentkezési lapon. https://hurrausznitanulok.hu/jelentkezesi-lap/jelentkezesi-lap-gyerekeknek

A próba órán nem úszni fogsz tanulni, hanem csupán ismerkedni fogsz velem és a társakkal, megnézheted az uszodát és környezetét, szimpatikus-e neked, felmérheted, hol tartanak a többiek, megkóstolhatod a víz mélységét és hőmérsékletét is, valamint betekintést nyerhetsz, milyen feladatok várnak rád, ha hozzánk jössz tanulni úszni.

Várlak tehát a Sport11-ben, jelentkezni kizárólag csak nálam lehet: +36309457790
Owolabi Gabriella a te úszóedződ

Copyright © Nyári Gyerektábor EC, Minden jog fenntartva.