Kedves !

Jó hírem van! Egyszer ennek is vége!

Nagyon nehéz ebben a pandémiás időszakban sok okosságot irni. Tele van mindenki hócipője a rengeteg információval. De gondolom, biztosan Te is unod már az otthon létet, a bezártságot és a magányt. Az, hogy csak a közvetlen család tagokkal találkozunk már vagy két hónapja, nem egy társadalmi életet élő, pörgős embernek való. Sokan vágynak arra, hogy a barátokkal találkozzanak vagy újra hallhassák az edző intő szavait. 🙂

Remélem lassan vége vagy legalábbis kifelé megyünk a „koronavírusosdiból”. Ugye várjátok már a közös edzéseket? Ezért nagyon fontos lenne tudni, hogy folytatnátok-e most az úszás tanulást illetve a megkezdett munkát. Kérlek benneteket, hogy írjátok meg nekem az [email protected] email címre, hogy gondoljátok a visszatérést. Várhatóan még ebben a hónapban, de legkésőbb június elejétől visszaáll a rend és ekkor még lesz pár hét a tanévből. Ezt az időszakot úgy érzem, ki kell használni. A úszóválogatott is már edz, hiszen mozgás nélkül nem lehet és nem is szabad túl sok időt eltölteni.

Természetesen csakis megfelelő óvintézkedések mellett, de hamarosan újra lehet majd úszni jönni :) a Sport11-be is.

A KÖVETKEZŐ KÉRDÉSEKRE VÁROM A VÁLASZOTOKAT

  • újra indulás esetén jönnél-e úszni most
  • érdekel-e a nyári tábori időszak részletek: https://www.nyarigyerektabor.hu
  • szeptemberi tanfolyamra szeretnél-e jelentkezni

MI LESZ A BEFIZETETT TANDÍJAKKAL?

Azok, akik még március elején befizették a tandíjat előre, természetesen nem kell majd fizetniük most a tandíjat, lejárhatják a befizetett pénzüket. Egészen pontosan március 16-tól volt a leállítás, tehát az azt követő, már befizetett díjakat tesszük át az új indulási időszakra.

Részletekkel kapcsolatban telefonon érdeklődj!

ÚJ JELENTKEZÉSEK LEADÁSA

Amennyiben az elmúlt időszakban nem jártál hozzám úszni, de szeretnél jönni, esetleg visszatérő vagy, kérem töltsd ki jelentkezési lapot ide kattintva.

Nagyon hiányoztok és várom a találkozást úgy a gyerekekkel mint a felnőttekkel is 💓 💓 💓

Gabriella

Copyright © Nyári Gyerektábor EC, Minden jog fenntartva.