Kedves !

Szeretettel tájékoztatunk, hogy a június 2-től megkezdett tanfolyamot folytatjuk egész nyáron, augusztus 28-ig. A nyári időszakban azonban csak reggelente 8-9-ig lesz úszásoktatás, ugyanis a nap hátralevő részében táborozni fogunk.

Ki melyiket választja majd?

Mindannyian különbözőek vagyunk, másképpen gondolkodunk és más és más igényeink vannak.

Igy néznek ki a szülők is, amikor a nyarat tervezik. És ez ebben az évben sem lesz másképpen, egészen biztos vagyok.

Van, aki szeretné gyermekét biztonságban tudni idegen helyen, van aki inkább vele lenne egész nap. Van olyan gyermek, aki szívesen kipróbál egy új tábort, barátokat, míg mások inkább a rövid, egy órás tanfolyam mellett döntenek, hogy utána egész nap együtt lehessenek anyával.

Melyik a jó megoldás?

Nyár, nyaralás, táborok, kalandok. Nyáron amikor nincs iskola vagy ovi, szeretünk kicsit lazábban lenni, kicsit másképpen csinálni a megszokottól, azt tenni kedvünkre, amit szeretnénk. Milyen jó lenne, ha a gyerek nyáron is valamit azért tanulna és nem csak játszana egész nap. Gondolják a szülők. Számtalan ajánlat, kínálat van azok számára, akik nyitottak az új dolgokra.

Mi is javaslunk nektek legalább kettő-három alternatívát, hogy tudjatok könnyen választani. Bővebb infót találtok azonban a https://www.nyarigyerektabor.hu és https://www.hurrausznitanulok.hu oldalakon.

  1. ÚSZÓTÁBOR a Sport11-ben és Kamaraerdőben zajlik, hogy a legjobb körülményeket tudjuk biztosítani a kicsiknek.
  2. TENISZ- ÉS ÚSZÓTÁBOR a Sport11-ben és Kamaraerdőben, ahol nem csak a labda repül, hanem az idő is vele együtt.
  3. Úszótanfolyam kezdőknek, újrakezdőknek és stílusjavítást igénylőknek naponta reggel 8-9 között.

Mindezeket egész nyáron igénybe lehet venni. A jó megoldás pedig az, hogy a TE igényednek megfelelőt válassz.

Nem fogod megbánni, ha kipróbálod táborainkat, hiszen jószerivel egész nap a mozgás, játék, sport és barátok várnak rád. Itt akár egy hét alatt megtanulhatsz úszni, de amit ígérni tudunk az, hogy egyről a kettőre jutsz minden tekintetben. Játékos foglalkozásainkon könnyű szerrel megtanulhatsz sok mindent és olyan dolgokat is fogunk csinálni, amire évközben nem tudunk sort keríteni. Ilyen például az élmény medence, ahol csúszdázhatsz is. Aztán a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban folytathatod a napodat, ahol rengeteg labdás játékot próbálhatsz ki. Tele megannyi versennyel és vetélkedővel, csak bírd követni.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, jelentkezz most ONLINE oldalainkon.

Szép és mozgalmas nyarat kívánok,
Owolabi Gabriella úszóedző

Copyright © Nyári Gyerektábor EC, Minden jog fenntartva.