Kedves !

jó hosszú aktív mentes időszakot mondhatunk magunkénak, de most már ideje felébredni!

Kezdődik a tanév, kezdődik az úszás és mozgás időszaka.

Szeptember 14-én a várva várt tanévvel együtt megkezdjük az úszó edzéseket is. A szokásos módon, tanmedence és mélyvíz táblázatunkat kövesd figyelemmel és jelentkezz be tanfolyamunkra minél előbb, mert a létszámkorlátozás miatt nem tudunk túl sok emberrel foglalkozni egy időben.

Felhívom a figyelmet, hogy csütörtöki 18 órás mély vizes foglalkozás ÚJ időpontja péntek 17 óra lesz!

Elmaradt órák pótlása:

Aki júniusban nem tudta bepótolni március és áprilisra befizetett óráit és ezt jelezte nekem, azoknak lesz lehetőség, hogy október végéig azt bepótolják. Ennek pontos mikéntjéről kérlek telefonon érdeklődj!

Miért fontos, hogy gyere:

Az úszás az egyik legszuperebb sport, amit valaha el tudok képzelni. Bármely más sport mellett kiválóan űzhető. Minden izmodat megmozgat és rendbe rak, még akkor is, ha fáj J Sérülések nélkül gyakorolhatod, mivel a vízben nem kell félned egy nagyobb ütközéstől, eleséstől vagy borulástól sem. Egyszerűen csak úszhatsz, akár a végtelenségig, de legalább a kimerülésig, amíg csak bírod, hogy utána elmondhasd dicsekedve a km számot odahaza.

Számolj be az elmúlt időszakról:

Én nagyon érdeklődő személyiség vagyok. Ezért arra kérlek, hogy válasz emailben írd meg milyen sporttal töltötted a szabadidődet az elmúlt fél évben. Miért azt választottad? Milyen kihívásokat jelentett az a sport számodra. Mennyi időt töltöttél el vele naponta? Egyedül vagy csoportban űzted-e azt? Hányszor sportoltál hetente? Szeretnél-e segítséget kapni tőlem? Stílusjavítás vagy edzésterv tekintetében.

Várom válaszodat. Várlak edzéseimen, ugye találkozunk?

Sporttársi üdvözlettel,
Owolabi Gabriella

Copyright © Nyári Gyerektábor EC, Minden jog fenntartva.