Kedves !

Örömmel tájékoztatunk, hogy december 11 - 16. között NYÍLT órákat tartunk a Sport11-ben.Szeretettel várjuk a kedves Szülőket, rokonokat és barátokat. A nyílt órák célja, hogy képet adjunk arról, szeptember óta hogy fejlődtek és mennyit haladtak a gyerekek az úszás tanulásában.

Természetesen azok, akik ez idő alatt kerültek már át a mély vízbe, azokra nagyon büszkék vagyunk, de tőlük mindössze azt várjuk el, hogy szokják a hideg vizes közeget és erősítsék meg a tanmedencében tanultakat ott, ahol már tényleg nem ér le a lábuk, valamint sokkal hosszabb a medence hossza is.

KÖTELEZŐ HASZNÁLAT: PAPUCS!!! (tehát csak papuccsal lehet majd bejönni az uszoda területére)

Tájékoztatok ezen kívül mindenkit arról, hogy az úszás népszerűsítése továbbra is eltökélt tervünk. Ennek megfelelően azok, akik befizetik majd a 2024. január-februári időszakot, erre a két hónapra meglepetéssel fogunk szolgálni számukra. Érdemes tehát folytatni az úszás tanulást, akár tanmedencés, akár mélyvizes tudással rendelkezik valaki. Ezért kérlek figyeljétek további hírleveleinket, mert januári befizetésed dupla erővel fog bírni. Részleteket következő hírlevelünkben tálaljuk majd a kedves és arra érdemes ügyfeleink felé.

Jelentkezés tanfolyamra online felületünkön https://www.hurrausznitanulok.hu

sportos napokat kívánok, Owolabi Gabriella

Copyright © Nyári Gyerektábor EC, Minden jog fenntartva.