Kedves !

Csodálatos karácsonyt és meghitt szép ünnepeket kívánunk Neked és egész családodnak.Miután a karácsony a szeretet ünnepe és nekünk nagyon fontos vagy, szeretnénk megajándékozni ezen a szép napon. Tudjuk, hogy soha nincs elég időd edzésre járni, de mindig is szerettél volna többször jönni, mint hetente csak egyszer. Ezért most fogadd el szerény kis ajándékunkat, mégpedig egy dupla órákat érő januári-februári edzéseket. Ez most a következőt jelenti:

Azok, akik befizetik a január-februári hónapot, most dupla annyit járhatnak majd, mint egyébként egész évben szokásos volna. Így tehát 8 alkalom befizetésével most 16-szor jöhetsz edzésre a kettő hónap alatt, ezzel felpörgetheted magad az új évben. Indítsd TE is így az évet!

Miért fontos, hogy elgyere?

1. Mert dupla edzés számmal mindenki jól jár, ugyanis én, az edző könnyebben és gyorsabban tudok veled fejlődni az úszás tanulásban
2. Neked megéri kétszer annyi edzésre járni, mint tehetnéd, több sikerélmény ér majd.
3. Utol tudod érni magad a tanulásban és tavaszra már igazi úszó bajnok válhat belőled.

Használd ki ezt a szerény kis ajándékot, melyet szeretettel kínálok neked erre a két hónapra.Nem kell mást tenned, mint időben jelezd szándékod, hogy megfelelő csoportba tudjalak előjegyezni.

Várlak edzéseinken, addig is áldott, békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok

Owolabi Gabriella,
a TE úszóedződ

Copyright © Nyári Gyerektábor EC, Minden jog fenntartva.