Kedves !

Mint ahogy már tőlünk megszoktátok, szeretünk sportolni, túrázni és az egészségünk érdekében mindent megtenni, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ezek közül az egyik és számunkra a legkedveltebb nyári kaland a Balatont kerülő Bringa Táborunk. Nyugodtan állíthatjuk, hogy a tini korosztálynak főleg megfelelő elfoglaltság és kihívás ez, mivel csupán 5-6 nap alatt legalább 250 km-t is kerekezhetnek a lurkók. No de nem beszéltünk még arról, hogy akár szülőkkel együtt is jöhetnek, azaz megengedett, hogy felnőtt kísérő vagy rokon jöjjön velünk erre a hosszú útra.

A programban számos egyéb elfoglaltság is szerepel, mint a Kalandpark, hajókirándulás vagy SUP-ozás. Nyilván mindenki már kipróbálta ezeket az élményeket, de a Balatonnál eltöltött kellemes és jó társaságban teljesen másképpen érzékelhetőek ezek a dolgok.

Emellett lesz kerékpáros akadályverseny, sportos sorverseny, foci, floorball, strandolás minden nap akár többször is, no és elmaradhatatlan az esti kártyaparti és társasjátékozás is.

Így joggal állíthatjuk, hogy a triatlon minden formáját kipróbálhatod ezen a héten.

2024-es túránkat augusztus 4-11. között rendezzük meg. Ha most jelentkeztek, még garantáltan tavalyi áron jöhettek.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ és jelentkezés: https://www.nyarigyerektabor.hu/tabor/kerekparos-tabor-a-balaton-korul

Várlak benneteket,
Owolabi Gabriella táborvezető

Copyright © Nyári Gyerektábor EC, Minden jog fenntartva.