Kedves !

talán nem mondunk újat azzal, hogy már több mint 10000 gyermek és több száz felnőtt megtanult úszni nálunk az elmúlt évtizedek folyamán. Mindig igen nagy szeretettel és türelemmel bánunk azokkal, akik hozzánk fordulnak segítségért. Úszni tanulni egy életre szóló élmény és tudás, legalább olyan értéke van, mint egy nyelvtanulásnak. Ha nem tudsz idegen nyelvet, nem tudod külföldön megértetni magad. Ha nem tudsz úszni, megkockáztatom, hogy nem vagy teljes értékű ember sem.

Fontos hát az úszás elsajátítása, amit itt nálunk Újbudán a Sport11-ben megtanulhatsz.

Nagy örömünkre szolgál, ha úgy jön ki gyermek a vízből, hogy jó volt az úszásoktatás és még tanult is az nap valami újat. A legkisebbek is áhitattal várják, hogy az edző által bemutatott gyakorlatot ők maguk is meg tudják csinálni, először segítséggel, majd egyedül.

Aztán elkövetkezik az az idő, amikor legalább 2-3 úszásnemet megtanulva átkerül a mély vízbe. Ott tovább csiszolva a tanultakat végül eljut odáig, hogy több száz métert tesz meg megállás nélkül, szépen és szabályosan úszva. Majd egyszer csak észrevesszük, hogy felnőtt a gyermek és más sportok felé néz.

Így jártunk mi is Patrikkal, aki félős gyerekként került hozzánk, de pár éven belül elért egy olyan úszás szintet, amikor azt mondhatja, ideje váltani. Kamatoztatva úszás tudását új sportot szeretne kipróbálni. Meghatódva, fájó szívvel búcsúzunk tőle, de be kell látni, hogy igaza van. Hálájának elismeréséül ajándékkal kedveskedik. Mi pedig köszönjük neki, hogy ennyi ideig velünk tartott.

Hogy a modern korral lépést tudjunk tartani, és eljátszunk a gondolattal, hogy és miként köszönhetjük meg a legjobban Patriknak az ajándékát, a ChatGPT -t kérdeztük meg erről, nagyon érdekes és tanulságos választ kaptunk rá, mely így szól:

"MINDENKI KÉPES MEGHÓDÍTANI SAJÁT KORLÁTAIT, HA KITARTÓAN KÜZD ÉRTÜK. TE IS MERJ ÁLMODNI ÉS SZEMBENÉZNI A KIHÍVÁSOKKAL! A SIKER A KITARTÁS ÉS AZ ELSZÁNTSÁG EREDMÉNYE."

Ez lebegjen hát mindenki szeme előtt!

Ha TE is mersz álmodni, gyere és vedd fel velünk a versenyt! Jelentkezz úszásoktatásra, kattints és töltsd ki a jelentkezési lapot:

Jelentkezési lap kitöltése
Copyright © Nyári Gyerektábor EC, Minden jog fenntartva.