Balatont kerülő bringatúra 2024

Bemutatjuk nektek most több mint 15 éve működő Kerékpáros táborunkat!

Mint ahogy már tőlünk megszoktátok, szeretünk sportolni, túrázni és az egészségünk érdekében mindent megtenni, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ezek közül az egyik és számunkra a legkedveltebb nyári kaland a Balatont kerülő Bringa Táborunk. Nyugodtan állíthatjuk, hogy a tini korosztálynak főleg megfelelő elfoglaltság és kihívás ez, mivel csupán 5-6 nap alatt legalább 250 km-t is kerekezhetnek a lurkók. No de nem beszéltünk még arról, hogy akár szülőkkel együtt is jöhetnek, azaz megengedett, hogy felnőtt kísérő vagy rokon jöjjön velünk erre a hosszú útra.

Balatoni bringatúra

A programban számos egyéb elfoglaltság is szerepel, mint a Kalandpark, hajókirándulás vagy SUP-ozás. Nyilván mindenki már kipróbálta ezeket az élményeket, de a Balatonnál eltöltött kellemes és jó társaságban teljesen másképpen érzékelhetőek ezek a dolgok.

Emellett lesz kerékpáros akadályverseny, sportos sorverseny, foci, floorball, strandolás minden nap akár többször is, no és elmaradhatatlan az esti kártyaparti és társasjátékozás is.

Így joggal állíthatjuk, hogy a triatlon minden formáját kipróbálhatod ezen a héten.

2024-es túránkat augusztus 4-11. között rendezzük meg. Ha most jelentkeztek, még garantáltan tavalyi áron jöhettek.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ és jelentkezés: https://www.nyarigyerektabor.hu/tabor/kerekparos-tabor-a-balaton-korul

Várlak benneteket,
Owolabi Gabriella táborvezető