3 sportos ajándék ötlet karácsonyra

Neked is fejtörést okoz, hogy mi kerüljön a fa alá? Te is unod már az akcióhősöket, hercegnőket, meg a villogó-szirénázó, lakásban folyton szertehagyott tucat-ajándékokat? Miért ne lepnéd meg a gyerekeket olyan ajándékkal, aminek végre értelme is van?

Összegyűjtöttük neked a top 3 sportos karácsonyi ajándékot, ami garantáltan mosolyt csal minden gyermek arcára!

1. Sportszerek: szánkó, korcsolya, sífelszerelés…

Van már közös téli sportja a családnak? Még nincs? Pedig mi lehetne ennél jobb időtöltés?

Ajándékozzatok sporteszközöket, és garantáltan nem fogtok otthon unatkozni a téli szünetben sem!

Nem feltétlenül kell vagyonokat elkölteni, főleg a növésben lévő gyerekek esetében, akik talán csak egy szezont fogják használni az új korcsolyát vagy sílécet. Az interneten már rengeteg olyan oldal, sőt, Facebook-csoport is van, ahol kedvező áron lehet hozzájutni alig használt termékekhez. Fontos, hogy nem minden a küllem: mielőtt megveszed a síbakancsot vagy a korit, mérd össze a gyerek téli cipőjével, hogy vastag zoknival is kényelmes legyen, illetve nézd meg, hogy rendesen tartja-e a bokát, ellenkező esetben balesetveszélyes lehet!

Ha már nem kezdő a gyerek, hanem aktívan űz valamilyen sportot, akkor érdemes egyeztetni az edzővel is, kikérni szakértők tanácsát, hiszen itt már lehetnek olyan szempontok is, amiket figyelembe kell venni a választásnál. Ifjú hokisoknak például nem szabad műkorcsolyát választani és fordítva:)

2. Bérlet, különleges edzés

Ha a gyerkőcnek már mindene megvan kedvenc sportjához, akkor vehetünk neki bérletet (a nagyobb jégpályákra és sípályákra is lehet kapni tíz alkalmas-, havi-, szezonbérletet), vagy finoman terelgethetjük egy új szakág kipróbálása felé. Ha például gyermekünk profi módon síel, akkor kaphat snowboard-képzést mellé, vagy a nagyobbak kipróbálhatják a sífutást, síugrást is (ha jók az idegeid!). Kislányok belekóstolhatnak a műkorcsolyázás alapjaiba. Kevesen tudják, de olyan sportok is lehetnek „téliek”, mint például a lovaglás: mi lehet mesésebb a hóesésben vágtázásnál?

3. Nyári Gyerektábort ajándékozni a legjobb választás!

Elsőre talán furcsán hangzik a nyár emlegetése karácsonykor, de hidd el, korántsem annyira meglepő a dolog!

Évről-évre nehezebb a szülőknek kitalálni, hogy hova tegyék a gyerekeket nyárra, hogy ne egész nap a számítógép előtt üljön, rendesen egyen és lehetőleg mozogjon is egy kicsit.

A tábor ugyan nagyon jó program, de az ára…

A Happy Summer Nyári Gyerektábornál már most befizetheted a nyaralás előlegét, így tuti helye lesz a gyerkőcnek a táborban! Ráadásul, ha részletfizetést választasz mellé, akkor nyáron nem fog főni a fejed a befizetés miatt!

Ha most helyet foglalsz a táborba, akkor egy kis ajándékkal is meglepünk, amit a fa alá tehetsz karácsonyra :) Mi az ajándék? Ez legyen a mi meglepetésünk! Az biztos, hogy még karácsony előtt kipostázzuk.