Sikertörténetek – Óh, micsoda tábori hetünk volt

Nagy volt a csend mostanában oldalunkon, ami nem is csoda, hiszen kitört a kánikula!

Ilyenkor, aki teheti, célba veszi a vízpartot vagy a medencéből fittyet hány a hőségre!

Így tettünk a múlt héten mi is; elindultak táboraink és már rögtön az elején rendkívül büszkék lehetünk magunkra!

Az úszótábor első pár napjában olyan, már-már csodaszámba menő eredmények születtek, amiket nehéz lenne elhinni, ha nem látnánk saját szemünkkel. Ezekből szemezgetünk most, ugyanis egy vagány kissrác és két hősies csaj mutatta meg nekünk a héten, hogy semmi nem lehetetlen!

Simonka, aki alig 4 éves, zsenge korára való tekintet nélkül falat mászott, deszkával pancsolt, némi segítséggel magabiztosan mozgott a nagyoknak való medencében is és a nap végén fáradtan bár, de büszkén mondta: „Ma mindent megcsináltam, amit eddig még soha!” Hát nem édes?
Pár napja még egyáltalán nem tudott úszni, ám az egy hetes tábor végére a mély vizet is kipróbálta!

Adél már majdnem 9 éves, mégis hadilábon állt az úszással. Kicsit bátortalan, egy icipicit talán esetlen is volt a hét elején, de csütörtökre már ő is a nagymedencében úszott. Sőt, az úszódeszka segítségével egyedül átúszta az egészet faltól-falig! Szorgalma és akarata átlendítette őt a nehézségeken. Mindenki megtapsolta.
Ez óriási sikerélmény volt Adélnak, aki mosolyogva ment haza és ezentúl mindig magabiztosan fog mozogni a vízben. Nyugodtan dicsekedhet vele: „Én tényleg megtanultam úszni egy hét alatt!”

Minden gyerek más és más, ezért mi mindenkit egyformán szeretünk.

De a legnagyobb kánikula ellenére is jól esett az a melegség, amit Réka lopott szívünkbe, aki egy korábbi rossz élmény és egy borzalmas rémálom miatt rettenetesen félt a víztől! Történt vele, hogyálmában lenyomták a hullámok alá, nem kapott levegőt, és ezért közelébe sem akart menni a medencének.
De elég volt egy kis bátorítás, no meg némi sikerélmény és igazi kis delfin vált belőle, aki a kismedencében minden feladatot ügyesen megcsinál és a tábor negyedik napján ő is magától ment be a mély vízbe!
Annyira megszerette az úszást, hogy a jövő heti informatikus tábor helyett is úszótáborba jön:)

Réka története tehát itt még nem ért véget, folytatása következik!

Szeretnétek ti is táborozni? Még nem maradtatok le semmiről, jövő héten indul bentlakásos úszótáborunk és lovastáborunk, júliusban pedig különleges programokkal várjuk a színjátszás, a bűvészet és az angol nyelv iránt érdeklődő gyerekeket.
Van még pár hely, nem késő jelentkezni!

Addig is sportos napokat és rengeteg pancsolást kíván,

Owolabi Gabriella és a Happy Summer Nyári Gyerektábor csapata