Megszületett


Kedves táborozók, szülők, pedagógusok és minden Nyári Tábor-rajongó!

Örömmel jelentjük, hogy blogoldalunk nem árválkodik tovább, hiszen megszületett webnaplónk!

Nézzük csak, miről is olvashattok majd ezen az oldalon?

Kezdetnek elűzzük a hideg, őszi napok borongós hangulatát és megidézzük a 2012-es nyarat; összeállítottunk nektek egy kedves kis beszámolót a tavalyi táborok legszebb, legvidámabb, legsportosabb, legmókásabb eseményeiből. A blogban szereplő személyek nem kitalált szereplők, vélt vagy valós hasonlóságuk a ti gyermekeitekkel nem a véletlen művei, könnyen lehet, hogy rájuk ismertek majd a beszámolókból, vagy éppen egy fotóról mosolyog rátok a család szeme fénye. :)

Ha pedig már kimeséltük magunkat, akkor szó lesz a 2013-as esztendőről; jövőre is szuper programokkal és persze sok-sok sporttal várunk rátok és számtalan izgalmas meglepetést szervezünk nektek már az év elejétől kezdve, tehát ne várjatok nyárig az olvasással!

Sőt, az is lehet – de ezt csak nektek, Olvasóknak árulom el – hogy még idén, mondjuk Karácsonyra nektek is hoz valamit a Nyári Tábor angyalkája. :)

Ne feledd hát, hogy érdemes vissza-visszajárni blogunkra, hiszen számtalan érdekesség fog itt rád várni!

Ha nem akarsz lemaradni a beszámolókról, az akciókról, a meglepetésekről és az érdekességekről, akkor pedig pár kattintással feliratkozhatsz Tábor tájékoztatónkra (itt találod a bal oldalon) és minden bejegyzésről e-mailben értesítünk majd!

Sportos napokat kíván a Nyári Gyerektábor csapata