Már van ötleted a nyári szünetre? Nekünk igen!

Szülőként az egyik legnehezebb feladat megfelelő elfoglaltságot találni gyermekünknek. Különösen igaz ez a nyári szünetre, ahol rengeteg szabadidőt kell okosan beosztanunk. Figyelembe kell venni ilyenkor, hogy élménydús, tartalmas és hasznos is legyen a választott program, mindezt úgy, hogy napközben ne kelljen azon aggódnunk, vajon jó helyen van-e a gyermek, biztonságban tudhatjuk-e őt. Ezekben mind tudunk segíteni neked!

Ha nyár, akkor a legtöbb szülőnek a nyári táborok jutnak elsőként eszükbe, nem véletlenül! Ahhoz, hogy megtaláld a fentiek mentén a legjobb tábort gyermekednek, már kora tavasszal számba kell venni a lehetőségeket.

Happy Summer nyári táborok - Ahol tényleg boldog a gyerek

Mikor lehetsz szülőként teljesen nyugodt afelől, hogy gyermeked biztonságos helyen és minőségi módon tölti a nyári szünetet? Akkor, ha jó napközis vagy ottalvós tábort választasz neki, ahol a legnagyobb biztosíték a táboroztatási tapasztalat: mi 30 éves múlttal a hátunk mögött ezt garantáljuk neked. Évről évre találkozunk új gyermekekkel és régóta visszatérőkkel is, hiszen táborainkban valóban jól érzik magukat.

Célunk, hogy változatos gyerekprogramokat biztosítsunk nekik és egész nap jó hangulatban sportoljunk, mozogjunk közösen, hiszen táborainkban a sporton keresztül személyiségfejlesztés és egészséges életmódra nevelés történik. Az egészséges életmód alatt pedig mi nem csupán a sportot értjük, odafigyelünk a megfelelő étkezésre is. Nem megbízhatatlan menzáról szerezzük be az ételt, magunk készítjük el azt, törekedve a bőséges és változatos étrend biztosítására, mindig háromfogásos ebéddel. A sok mozgáshoz elengedhetetlen az energiapótlás: nálunk ugyanis úszhat, teniszezhet és egy sor labdás játékkal ismerkedhet meg minden gyermek, ráadásul napközis táborainkban hetente egyszer külön program keretében kalandparkba vagy lovagolni megyünk (külön buszos szállítással). A közösségi élmény megszerzése és a sportos programok adják meg azt a keretet, amelyben nincs helye céltalan mobilnyomkodásnak. Mi a hüvelykujj erősítés helyett inkább a teljes test átmozgatásában hiszünk! :-) Programjaink garantáltan kütyü mentesek.

Legnépszerűbb táboraink - Úszástól a teniszig

Ha nyár, akkor nyári tábor, azonban nem mindegy, milyet választasz. Napközbeni elfoglaltságot keresel gyermekednek, vagy ottalvós táborban gondolkozol? Nálunk mindkettőt megtalálod.

A Külkerparkban és Kamaraerdőben napközis táborainkat találod, míg bentlakásos táborunknak Siófok ad helyet. Akár egy új készség elsajátítása, akár a meglévő sporttudás, például úszás elmélyítése a cél, nálunk jó helyen lesz gyermeked: a gyakorlásban örömmel elmerül majd, de a medencében egyedül sosem, így nyugodt lehetsz! :-)

Napközis táboraink (úszótábor, tenisztábor, labdamánia) vagy ottalvós táboraink (úszótábor, tenisztábor, bűvésztábor, bringatábor) bármelyikét is választod, a több évtizedes tapasztalattal bíró Owolabi Gabriella - a táborok szervezője - gondoskodik az élményekről és a biztonságról türelemmel, kitartással és kiváló pedagógiai érzékkel.

Akár a második, akár a 11. kerület esik útba ahhoz, hogy gyermekedet táborba hordd, nálunk szabadon választhatsz. Ráadásul nem csak a helyszín, az időpont is főként rajtatok múlik, ugyanis számos lehetőség áll a kisebbek és nagyobbak rendelkezésére, gyakorlatilag az egész nyári szünet alatt. Ha pedig siófoki ottalvós táborunkkal szemezel, akkor tudnod érdemes, hogy 2019-ben július elején és végén is kínálunk lehetőséget az aktív pihenésre.

Melyik tábort válasszátok?

Fontos, hogy bármelyik táborunkra is essen a választásotok, garantáltan vidáman, élményekkel gazdagodva tér haza csemetéd. Érdemes azonban különbséget tenni a bejárós és bentlakásos táborok között.

Talán a legfontosabb, hogy minden táborunkba már 4 éves kortól várjuk a gyerekeket, egészen 12 éves korig. A változatos, aktív programok minden korosztály számára megfelelő kikapcsolódást és feltöltődést jelentenek.

Alapvetően mégis azt gondoljuk, hogy a kicsiknek elsősorban a budapesti, bejárós sporttáboraink lehetnek megfelelőek, különösen akkor, ha gyermeked első alkalommal kerül távol huzamosabb ideig a családtól, hiszen korosztályából adódóan előfordulhat, hogy nem régóta jár rendszeresen közösségbe, esetleg szokatlan a számára, hogy huzamosabb ideig (egyhetes bentlakásos táborok) távol legyen a családtól. Ezesetben mindenképp a napközbeni, bejárós lehetőséget válaszd számára. Nem csak a labdajátékokban ügyesedhet, de megtanulhat úszni is, részt vehet számos készségfejlesztő játékban (vízi sorverseny, csapatjátékok). A hét végén, péntekenként ajándékokkal, oklevelekkel és érmekkel jutalmazzuk a legügyesebbeket.

A nagyobb gyerekeknél persze más a helyzet: ők akár kifejezetten vágyhatnak is olyan programra, ahol az esték is izgalmasan telnek, majd pedig a saját korosztályukkal együtt hajthatják álomra a fejüket. :-)

Ottalvós siófoki táborunk ráadásul azért is jó választás a nagyobbaknak, mert nem csak a kezdőkkel, hanem a haladókkal is külön foglalkozik. Ha az úszást vesszük alapul: nálunk a vízben rutinosan mozgó gyermeked megtanulhatja akár a pillangó úszást is, csiszolhat jelenlegi úszásstílusán és kockázat nélkül tanulhat meg olyan technikákat is mint a fejesugrás, bukfenc a vízben, a víz alatti úszás vagy akár a búvárkodás. Ha gyermeked jól viseli a tőled való távolságot, hatalmas élmény lesz számára a bentlakásos úszótáborunk. Ráadásul biztosan te is észrevetted már, hogy egész másként viselkedik a jelenlétedben, mint amikor tőled távol, csak saját korosztályában van. Érdemes hagyni, hogy a neki megfelelő környezetben fejlődjön, tanuljon és tapasztaljon.

Iratkozzatok be időben!

Ha úgy véled, megtaláltad a nektek megfelelő programot a nyárra, ne habozz jelezni igényedet már most! A helyek gyorsan betelnek, hiszen mindenki szeretné időben biztosítani a helyet gyermeke számára a legszuperebb nyári programokra. Ha gondolod, szólj a barátoknak is és jelentkezzetek többen egyszerre nyári táboraink valamelyikébe. Így még a bátortalanabbak is kedvet kaphatnak a programokhoz. Szeretettel várunk! :-)