Úszótáborok - Jelentkezz a legnépszerűbb nyári táborainkba!

Gyanakszol, hogy a négy fal között “vakációzó” gyermeked vámpír géneket örökölt? Úgy érzed, ideje félretenni az okoskészülékeit és még hasznosabban töltenie az időt? Szeretnéd megadni számára a klasszikus tábori élményeket, de nem tudod, hol vágjatok bele az első igazi táborozásba? Próbáljátok ki a 3 legnépszerűbb úszótáborunk egyikét!

Az évtizedes múltra tekintő Happy Summer Nyári Gyerektáborok legfontosabb célja, hogy gyermeked időtöltése ne csak élvezetes, de egyben hasznos is legyen: ne vesszen el egy értékes perc sem a nyárból, amelyet játékkal, sporttal és új barátokkal tölthet. Éppen ezért a nyár legnépszerűbb táborait, az úszótáborokat ajánljuk minden kíváncsi és nyitott szülő figyelmébe, aki még keresi a “nagymamán túli” lehetőségeket a nyárra.

Miért pont az úszótábor?

Képzeld el, hogy gyerkőcödet nem kell többé féltened a vízben. Képzeld el, hogy a karúszó, az úszógumi és az örökös aggódás a múlt homályába vész, mert gyermeked úszótechnikája akár egy hét (!) intenzív, ám játékos oktatás után stabil lesz és túlmutat majd sok felnőtt úszóképességén! És ehhez nem kell szupererő, csak türelem, szakértelem és bizalom abban, hogy még a legkisebb is többre képes, mint azt valaha gondoltad volna!

Íme 3 érv, amiért gyermeked hálás lesz, hogy kipróbálhatta a nyár legnépszerűbb sporttábor típusát:

Végre megtanul úszni! - Annyit lesz a vízben, amennyit szeretne!

Gyerekbarát intenzív úszásoktatás és stabil úszástudás akár 1 hét alatt!

Hogy mi vár lurkódra 2 napközis és 1 ottalvós úszótáborunkban? Gyerekbarát intenzív úszásoktatás napi 2 edzéssel, rengeteg játékkal és jókedvű pancsolással felturbózva! Nem csak a három alap úszásnemet (mell-, hát- és gyorsúszás) sajátítja el már egy hét (!) alatt, hanem izgalmas játékok során mélyítheti el tudását. Lesz vízi sorverseny és merüléses kincskeresés, sőt akár vízilabda alapok is azoknak, akiknél már kialakult a vízbiztonság. A mi medencéinkben nem vár rá egy unalmas feladat sem!

Kicsiktől nagyokig - Az úszás mindenkié!

Az úszás élménysport, amelybe minden 4-12 éves gyermeket beavatunk, kiscsoportos bontásban!

Az úszótáborainkba 4 éves kortól 12 éves korig várjuk a lelkes jelentkezőket, akik szeretnek kint, a természetben játszani és akiknek - szülőként tudjuk - az energiája végtelen. Éppen ezért ideje az egész év során felgyülemlett stresszt játékosan levezetni: tempózni, úszni, búvárkodni, versenyezni és nagybetűvel írjuk, egész nap JÁTSZANI! A kiscsoportos oktatás miatt azok sem fognak unatkozni, akik nagyobb magabiztossággal mozognak a vízben. Ha például gyermeked számára az alapok már nem jelentenek kihívást, tapasztalt edzőink a mély vízben segítik őt stílusjavító, gyerekek számára is teljesíthető, fejlesztő úszófeladatokkal. Még a pillangó úszásnemig is eljuthat!

Egész nap mozoghat és nem csak a vízben!

Választékos sportprogramokat kínálunk szárazföldön is!

Az úszás megmozgatja a test összes belső izmát, emellett fejleszti az állóképességet és növeli a mozgékonyságot, ráadásul fejleszti a légző szervrendszert, így asztmások számára is kiváló. Fokozza a szellemi teljesítőképességet, javítja a tartást és rengeteg kalóriát éget el. (Lehet, hogy ezek alapján érdemes lenne egy felnőtt úszótábort is szerveznünk?!)

Bár tudjuk, hogy az úszás hasznos a fentiek miatt, ráadásul minden lurkóban egy sellő és/vagy egy kis delfin veszett el, néha nem árt pihentetni az “úszóhártyákat”. Ezért fontos számunkra, hogy a medencén kívül is várják sportprogramok a kicsiket és nagyokat egyaránt. Mivel úszótáborainkban az egészségtudatosság nem kényszerként jelenik meg, hanem természetes jellemzőként, gyermeked úgy sportolhat egész nap, hogy észre sem veszi. Szigorú diéta helyett egyszerűen csak jól érzi magát, miközben foci, atlétika, ping-pong, floorball, kosárlabda és más sport várja. Tudtad, hogy egyes napközis táborainkban még lovaglás is van minden héten egyszer?

“Oké, ússzunk! De hol?” - Úszás oktatás 3 helyszínen

Mivel az egészen aprókra és a kiskamaszokra is gondoltunk táboraink kialakításakor, ezért több opciót is kínálunk.

Két napközis tábor Budapest legjobb részén, 4-12 éveseknek

Napközis táborainkban, a budai, zöldpanorámás Külkerparkban és az öthektáros, ősfás Kamaraerdei Ifjúsági Parkban egész nyáron kínálunk úszótábor lehetőséget azoknak, akik napközis úszótáborba szeretnék járatni gyermeküket. A kezdő táborozók így belekóstolhatnak a “nagyok” tábor élményébe, de nem szakadnak el az otthon biztonságától sem, miközben egész nap jól szórakoznak szmogmentes és biztonságos környezetben. Tudj meg többet a részletekről és a turnusok időpontjáról a linkre kattintva!

Ottalvós tábor Siófokon a főszezonban, élményfürdőzéssel, 6-12 éveseknek

Számítunk a nagyobbakra is, akik egy kis önállóságot élvezve szeretnék kipróbálni magukat a “magyar tengeren”, a Balatonnál, Siófokon. Az egyhetes ottalvós táborunkban az úszásoktatás (napi két edzés) mellett nagy szerepet kap a Balatonban való fürdés, hiszen a júliusi főszezonban a parttól csak pár perc sétára leszünk! A vízimádók örülhetnek, mert bombajó élményfürdőzési lehetőség vár majd ránk a sokszor kipróbált Galerius fürdőben, ahol rossz idő esetén sem kell lemondani az úszásról és a pancsolásról. Ne maradjon le gyermeked a nyári egyik legjobb programjáról! Olvasd el a részleteket ide kattintva és tarts velünk idén vízben és szárazföldön is! :-)