Miért táboroztasd idén (is) a gyermekedet?

Ne maradjatok le gyermekeddel idén (se) a Happy Summer gyerek táborokról, amelyekben mindig gyerkőcöd és az ő élményei az elsők! Válasszatok közösen olyan nyári tábort, amely megfelel érdeklődésének vagy új kapukat nyithat meg előtte! Tarts velünk, mert összegyűjtöttünk 3 dolgot, amely miatt megéri hozzánk csatlakozni és velünk élvezni a nyár örömeit!

Egy jól kiválasztott nyári tábor a lurkók nyarának egyik csúcspontja lehet. Nem csak korabeli és hasonló érdeklődésű barátokat szerezhet, de számos új ismeretre tehet szert játékos formában. “Oké, minden tábor ezt mondja” - húzod fel talán éppen a válladat. Érthető reakció. Ahogyan ismerős a másik gyakori szülői aggodalom: “Az én gyerekem nem az az ismerkedős fajta”. “Jól elvan a nagyival, pont mint tavaly”. “Túl apás/anyás, nem szereti a táborokat”.

Ismerős gondolatok? Ezer és egy hasonló mondatot tudnánk felsorolni, mellyel találkoztunk már, hiszen közel 30 éve szervezünk képzett és erre a feladatra “született” oktatóinkkal gyermektáboroztatást. A tapasztalataink azonban azt mutatják, hogy a táborok a nyár legnagyobb élményei és egyben izgalmas terepei annak, hogy a gyermeked megtapasztalja önmagát. Hiszünk benne, hogy minden kis egyéniséghez, így a te gyermekedhez is készült egy “pótkulcs” (az eredeti már régóta nálad van), amellyel még a legzárkózottabb, félénkebb és szégyellősebb gyermeket is ki tudjuk “nyitni” táborainkban türelemmel és ráérzéssel. Hogy ezen kívül miért éri meg idén (újra) csatlakozni a Happy Summer csapatához? Összegyűjtöttük 3 pontban! Ha nincs időd olvasni, tekintsd meg galériánkat, amely jókedv tekintetében önmagáért beszél! :-)

1) Költséghatékony és élményteli megoldás akár a teljes nyárra!

Belegondoltál már, mennyi időt és persze pénzt jelent gyermeked, sőt gyermekeid nyári programjainak megszervezése? Amikor a kicsik még nem érettek arra, hogy felügyelet nélkül hagyd őket, különösen fontos megszervezni, hogy ne maradjanak a négy fal között, ráadásul az unatkozás a szabadidő eltöltésének legszomorúbb módja! Ha nem fér bele, hogy munka mellett naponta hozd és vidd őket, valamint rendszeres és változatos programokat találj ki a nyári vakációra, válasz olyan tábort, ahol ezt szakértők teszik meg helyetted! Gondoltad volna, hogy ez a kedvezőbb megoldás az anyagiak tekintetében is? Megosztjuk veled, hogy miért!

Fizess SZÉP-kártyával!

Ha a Happy Summer Nyári Gyerektáborokra esik a választásod, a táboroztatás költségeit fedezheted a SZÉP-kártya szabadidő zsebében található összegből. Az ebben rejlő lehetőségről ide kattintva tudhatsz meg többet, hiszen korábban már összegyűjtöttük a számodra értékes információkat.

Dimenziós kedvezmény a Happy Summer táborokra!

Hallottál már a Dimenzió Kölcsönös Biztosító Egyesületről? A program célja, hogy segítse az érintett családok gyermekeinek táboroztatását. Akkor lehetsz te is érintett, ha az egyesület a te munkáltatóddal is kötött szerződést. Ne felejts ennek utánajárni! Ha megvan a jogosultságod, a támogatás (maximum 15 napra) az igénylő szülővel közös háztartásban élő 4-18 év közötti gyermek(ek) után igényelhető, az adott tábor lehetőségeitől függően. Amennyiben egy háztartásban mindkét szülő rendelkezik önsegélyező tagi jogviszonnyal, adott gyermek után csak az egyik szülő érvényesítheti a jogosultságot, tehát a kedvezmények nem duplázhatók! Az igénybe vehető napi támogatás összege a tábor napi díjának 2/3-a, maximum 4.500 Ft/nap, azonban ha valaki nem használja ki a maximális napi díjat, akkor a maradvány összeg sajnos nem tehető félre - ám még így is nagy segítség lehet ez a kezdeményezés!

2) Ottalvós és napközis tematikus táborok - Nincs több “Anya, unatkozooom!!”

Ismerd meg a napközis táborainkat!

Hiszünk benne, hogy rend(szer) a lelke mindennek, így a napi menetrend gyakorlatilag megegyezik az egész éves iskolába-óvodába járós időszakkal, de gyermeked itt biztosan nem fog unatkozni! A napközis, azaz bejárós táborokban reggeltől késő délutánig izgalmas programok és társaság várja. A nap folyamán a bemelegítést követően rengeteg mozgás és élmény vár rájuk. A kisebbeknél a sportágakkal való ismerkedés, csapatjátékokban való jártasság elsajátítása valamint a rendszeres mozgásigény ébresztése áll a középpontban. A nagyobb gyerekeknél már az erősítés és a vitalitás növelése a cél a nyári táborban. Azonban hangsúlyt fektetünk a tehetségek kiválasztására és a sportág-orientáció felmérésére is. A pihenő időkben a kreativitást fejlesztjük kézműves foglalkozások keretében és egyéb gyerekprogramokat is biztosítunk.

Tudtad, hogy a táborokba való napi eljutáshoz illetve hazavitelhez mikrobuszos segítséget tudunk biztosítani, akár háztól-házig is?

Ne maradj le az ottalvós tárborainkról!

A bentlakásos táboraink is remek kalandokat kínálnak kicsiknek és nagyoknak. Az egyhetes ottalvós táborainkat a nyaralás, a kikapcsolódás jellemzi Siófokon és Balaton körül, ráadásul a főszezonban, változatos sport és egyéb szabadidős programokkal színesítve. A következő tematikájú táborok várják az érdeklődőket:

3.) Gyönyörű helyszínek és egészséges környezet

Táboroztatóként nagyon fontos számunkra a gyerekek testi-lelki biztonsága, komfortérzete, így olyan helyszíneket válogattunk össze idei programjaink során is, amelyek szépek és természetközeliek. Ilyen a napközis táboraink egyik színhelye, a budai panorámás zöldövezetben található, szmogmentes Külkerpark, amely elérhető távolságban van a várostól, és régebben csak keveseknek volt bejárása ide. Másik kedvenc terepünk az 5 hektáros ősfás Kamaraerdő, mely számos sportlehetőséggel kecsegtet tiszta és élvezetes természeti környezetben. Ottalvós táboraink helyszíne a csodás Siófok, amely főszezonben egyszerre nyüzsgő, és kínál biztonságos pihenést - nem csak a gyerekeknek, hanem akár neked is, ahogyan bringasport- és családi táborunknál utaltunk már rá (lásd feljebb), amely során az egész Balatont körbetekerve merülhetünk el a természet csodáiban. Erre talán még a te szíved is nagyot dobbant, igaz? Fedezd fel magadban újra a gyermeket és teremtsd meg a lehetőségét, hogy a te lurkód is átélhesse a nyárban rejlő lehetőségeket! Jelentkezz, ha kedvet kaptál a Happy Summer gyerek táborokhoz, mert gyorsan fogynak a helyek! Mi már nagyon várunk! :-)