Nyári időszámítás - Nyári programok és táborok

A hétvégén kezdetét vette a nyári időszámítás, ami egyre közelebb hozza számunkra az év legkedveltebb időszakát – a nyarat és ezzel együtt az iskolai szünetet is. Minden szülő természetes vágya, hogy gyermeke hasznosan töltse el ezt a bő kettő hónapot és szeptemberben minél több élménnyel gazdagabban térjen vissza az iskolapadba. Ha még nem döntött a nyári programokat illetően, mi segítünk a választásban!

Úszótábor egy kicsit másképp

Az idei évben fontos módosítást vezetünk be, amellyel azoknak szeretnénk kedvezni, akiknek nem feltétlenül nyílik lehetőségük magas összeget fordítani a táboroztatásra, de mégis fontos számukra, hogy szakszerű felügyeletre bízzák a gyermeküket.

A Külker parban és a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban megrendezésre kerülő úszó táborunknál több fajta csomagot is kínálunk.

Úszótábor egy kicsit másképp

A jelentkezők választhatják az úgynevezett alapcsomagot, amellyel ugyanúgy egésznapos programot biztosítunk, azonban ez nem jogosít fel a szervezett úszásoktatáson való részvételre. Az alaptábornál a gyerekek sportolhatnak a szabadban és megmártózhatnak a medencében, valamint ebédet is kapnak, viszont az úszásoktatás ideje alatt rájuk egyéb játékos feladatok vagy pihenés és ellazulás várnak. Ezt a csomagot ajánljuk többek között abban az esetben is, ha a gyerek már tud úszni vagy nem a nyári tábor ideje alatt akar megtanulni. Akik viszont az úszásoktatással együtt választják ezt a tábort, náluk nap mint nap képzett szaktanárok fognak edzéseket tartani, amely alkalmával a gyerekek megismerkednek az úszás alapjaival. A bővített csomag az étkezés terén is többet nyújt: az ebéden kívül még tartalmazza a tízórait és és az uzsonnát is.

Ugyanezen a fenti két helyszínen Labdamánia tábor is lesz, ahova a labda szerelmeseit várjuk. Lesz foci, kosárlabda, strandröpi, floorball, amerikai foci, és egy halom labdás stratégiai és ügyességi játék is.

Labdamánia tábor

Az úszótáborok közül a Siófokon megrendezésre kerülő bentlakásos úszótábor azoknak szól, akik szeretnék az úszástanulást természetes környezetben, a Balatonnál megtapasztalni. Egy héten keresztül a napi kettő edzés intenzív alapokat nyújt a vízzel való ismerkedéshez, de kiváló kikapcsolódási lehetőség akkor is, ha a gyermekünk már tud és szeret úszni. A Galerius Élményfürdő és Wellness Központ pedig gyerekek számára a **** - os kategóriás feltöltődést nyújtja nap mint nap.

Kerékpáros tábor a Balaton körül (bentlakásos) Szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt:

A nyári programok közül ez az egyik legkülönlegesebb, hiszen ez nem csak a gyerekekről szól. A Balaton körüli bringázásra ugyanis nyugodtan velünk tarthat akár az egész család!

Ha már korábban is kacérkodott azzal a gondolattal, hogy szeretné még jobban megismerni hazánk legnagyobb tavát, akkor ez tökéletes választás. Nálunk szervezett segítséggel valósíthatja ezt meg, Önnek csak annyi a dolga, hogy bringára pattan és velünk tart! Az évek során szerzett tapasztalatok segítségével egy tökéletes menetrendet állítottunk össze, amellyel 7 nap alatt kerüljük körbe a Balatont. A napi távok 30-50 km között alakulnak, amelynek megtétele nem kíván kivételesen magas edzettséget, már 9-10 éves gyermekek is könnyedén tudják teljesíteni. A biciklin ráadásul csak egy hátizsákot kell magunkkal vinni, mert a többi csomag szállításáról a kísérő kisbusz gondoskodik. A napi út megtételét követően pedig lehetőségünk nyílik megmártózni a vízben, illetve egyéb közösségi élmények és játékos feladatok is várják a résztvevőeket.

Kerékpáros tábor a Balaton körül (bentlakásos)

Amennyiben szeretné tesztelni a fizikai erőnlétét vagy bemelegíteni a nyári kerékpározásra, tartson velünk május 14-én is az ingyenes családi vasárnapunkon, ahol Szentendrére látogatunk el biciklivel!

Angol tábor és Bűvész tábor

A táboraink alkalmával nem csak a mozgásra gondolunk, hanem a nyelvtudás fejlesztésére is figyelmet fordítunk. A Fonyódon megrendezésre kerülő angol nyelvi táborunkban szakképzett oktatók segítik a tanulást. A középpontban a száraz nyelvtani szabályok helyett a kommunikáció áll: a tábor célja, hogy az egy hét elteltével a gyerekek bátran megszólaljanak idegen nyelven. A páros és kiscsoportos feladatok segítségével fejlesztjük a szókincset és a szövegértést, valamint, hogy még izgalmasabbá tegyük a tanulást, különböző csapaépítő drámajátékokat is belecsempészünk a foglalkozásokba. A tábort ajánljuk kezdőknek és haladóknak egyaránt, hiszen mindenki a saját szintjének megfelelő csoportba fog kerülni a táborban. Vagy ha régóta tanulja már a gyermekünk az angol nyelvet, de még mindig nem mer megszólalni, akkor is itt a helye, hiszen a táborban oldott környezetben lehetősége nyílik majd levetkőzni a gátlásokat!

Ha pedig valami igazán izgalmasra vágysz, akkor irány a fonyódi Bűvésztábor! Egy hét alatt elsajátíthatod a bűvészet csinját-bínját és mire jönnek érted szüleid, már egy rövid fellépés keretében be is mutathatod a közönségnek mire jutottál.

Jelentkezzen már most a http://www.nyarigyerektabor.hu oldalon online jelentkezési lap kitöltésével, vagy érdeklődjön a táborvezetőnél: Owolabi Gabriella +36309457790