Most küldd a gyermekedet, mert olyat kap!!!...

...amilyet garantáltan nem kap sehol máshol! Olyan táborban vehet részt, amilyen még garantáltan nem volt Magyarországon!

Mi ez a különleges tábor?

A Zsebpénzzseni képző!

Nyári pénzügyi élménytábor 8-12 éves gyerekeknek, amelyet Himer Csilla pénzpedagógus, a Pénzmesék és a Kamaszkassza című könyvek, a FEM3 Café, a TV2 és a Nők Lapja szakértője vezet.

Részletek a táborról

Miért különleges és extra ez a tábor?

  • Mert a gyerek gondolkodása a pénzről 5 nap alatt garantáltan kedvezően és gyökeresen megváltozik – megtanulja, hogyan keressen pénzt tiniként, hogyan védje meg a pénzét, és hogyan gyarapítsa.
  • Mert a gyerek olyan erős alapokat kap a pénzügyi intelligenciája csiszolása során, amelyek felnőttként is segíteni fogják abban, hogy ne adósodjon el, és hogy kézben tudja tartani a pénzét, az életét.
  • Mert a gyermekednek számos olyan képességét, készségét fogjuk fejleszteni, amelyek a pénzzel való bánás során sikeressé teszik majd.
  • Mert nemcsak a szellemét tornáztatjuk (délelőtt), hanem őt is (délután) – hadd tomboljon a gyerek együtt a nyárral!
  • Mert a kalandpark most először lesz pénzügyi intelligencia fejlesztő gyakorlat – hidd el, a gyerek sokat fog tanulni a határairól (önbizalom), az együttműködésről, a döntésről, kockázatvállalásról, mérlegelésről...
  • Mert a díja nem több semmivel, mintha óránként fizetnél egy bébiszittert, hogy vigyázzon a gyerekre – és akkor ő még csak vigyázott rá, nem adott neki maradandó tudást és életre szóló élményeket!
  • Mert az, hogy fejlesztjük a kreativitását, nem csak azt jelenti, hogy fúrunk-faragunk-festünk-vágunk, hanem azt is, hogy kreatívan gondolkodni tanítjuk meg! (Az pedig nagyon kell a problémamegoldáshoz – mert megoldandó problémával a személyes pénzügyekben biztosan találkozik majd.)
  • Mert az utolsó napon itt próbálhatja ki „premier előtt” Magyarország legújabb, kifejezetten erre a korosztályra szabott pénzügyi társasjátékát!

Most döntsd el, hogy minden marad-e a régiben – vagy szeretnél 5 nap után egy pénzügyek iránt fogékonyabb, a Te munkád értékét jobban megbecsülő, napbarnított, élményekkel teli, energiával feltankolt gyereket viszontlátni?

Ha ez utóbbira szavazol, akkor itt jelentkezz, és csípd el a tábor utolsó helyeit!

Jelentkezés a táborba

Biztosítsd be a gyermeked helyét az élet napos oldalán – csatlakozzon ő is a

Zsebpénzzsenikhez!