Hogyan segít a Szépkártya gondtalanná varázsolni gyermekének vakációját?

Tegye könnyebbé saját dolgait azzal, hogy szépkártyával finanszírozza gyermeke nyári gyerektáboroztatását!

Emberek többségének a nyári nyaralás nem jelent gondot. Legalább 1-2 hét családdal töltött idő betervezhető a költségvetésbe.

Van azonban egy réteg, amelybe talán Ön is beletartozik: ők azok, akik szeretnék biztosítani családjuk számára a kirándulások élményeit, ugyanakkor a felmerülő költségek finanszírozása, a szükséges pénz előteremtése tervezést, a megfelelő alternatívák körültekintő mérlegelését igényli.

Ezzel kapcsolatban szeretnénk néhány gondolatot szentelni a szépkártyás finanszírozásnak. Olvassa el, hogyan veheti igénybe szépkártyáját gyermeke táborának finanszírozásához!

Gyermek úszótábor szépkártyával? Csak a megbízható helyeken!

Tapasztaljuk, hogy a Szépkártya bevetésének alternatíváját köztudottan és gyakran wellness szállodákkal, wellness hétvégékkel azonosítják. Vannak, akik talán nem is tudják, hogy gyermektáborozás céllal is igénybe lehet venni például a Szépkártya szabadidő “zseb” adta lehetőségeket.

Igaz, a gyermektáborok szervezői talán nem kényeztetik ilyen ajánlatokkal a gyermekek szüleit! A Szépkártyával való fizetésnek ugyanis követelményei vannak. A Szépkártya elfogadása engedélyhez kötött, ezért ennek leginkább az elhivatott és felelősségteljesen gondolkodó táborszervezők igyekeznek megfelelni. Az esetleg “nem hivatalos” elszámolással dolgozó, vagy éppen rövidtávban gondolkozó alkalmi táborszervezők általában nem kínálnak ilyen előnyös fizetési módot.

Mi az egyértelmű előnye a szépkártyás fizetésnek?

A szépkártya segítségével a munkavállalók egyszerűen, kényelmesen, gyorsan és biztonságosan használhatják fel béren kívüli juttatásaikat. Az elfogadóhelyek a kártya elfogadásakor pontosan a kívánt összeget vonják le, ezért nincs kényszervásárlás, mint a korábbi utalványos rendszerekben. A kártyával külön adminisztráció nélkül az egész család számára rendezhető az étkezési és üdülési szolgáltatások sora.

Több tízezer helyen elfogadják ezeket a kártyákat, ezért rugalmasan használható. Nem kell további bizonylatokkal bajlódni.

A Nyári Gyermektábor programjai szabadidő zsebbel fizethetőek!

A Happy Summer Nyári Gyerektábor Egyéni Cégben a K&H, OTP és MKB Szépkártyák mindegyikét elfogadjuk, annak szabadidő zsebével így kényelmesen rendezheti a gyermektábor díját, akár az ottalvós táborokét is.

OTP Szépkártyával legegyszerűbb a fizetés

Regisztráljon fel az otpszepkartya.hu weboldalra. Majd ott a Nyári Gyerektábor E.C. számlájára – kártyájának adataival – utalja át a pénzt. Jelölje be valamely telephelyet a fizetési hely azonosítására. Ezt a műveletet akár saját maga mindenki megteheti.

Fizetés menete OTP szépvonallal (+36 1 3666 222), miután munkatársuk azonosította az elfogadóhelyet illetve a kártyabirtokost, a fizetési tranzakciót végrehajtja, majd a sikeres tranzakció azonosítóját az elfogadónak megadja, aki azt rávezeti a számlára vagy a fizetési bizonylatra. A biztonságos fizetést garantálja, hogy az ügyintéző a kártyabirtokosnak néhány személyes, a kártyán nem szereplő adatára vonatkozó kérdést tesz fel a személyazonosság ellenőrzése érdekében.

K&H szépkártya, telefonon vagy online felületen

Elfogadóhelyünk azonosítója: 84027519

A K&H a SZÉP Kártyához kapcsolódóan 24 órában elérhető telefonos ügyfélszolgálatot biztosít a (06 1/20/30/70) 335 3355 telefonszámon (7-es menüpont), ahol a kártyabirtokosok számára az alábbi szolgáltatások érhetők el: általános információnyújtás, tranzakciók egyeztetése, kártyaaktiválás, kártya letiltás, pótkártya igénylés, egyenleg lekérdezés, telefonos autorizáció, panaszkezelés, szállásfoglalás előleggel típusú tranzakcióban történő közreműködés és/vagy szállás kifizetése előleggel tranzakcióban történő közreműködés.

Infó a K&H honlapon:

https://www.kh.hu/publish/kh/hu/khcsoport/SZEP_Kartya/Kartyabirtokos/kartya_hasznalat.html

Előrefizetés MKB szépkártyával

Elfogadóhelyünk kódja engedélyeztetéshez: 178798

Az előrefizetéses igény jóváhagyása, ami tipikusan az az eset, amikor egy szálláshely kér előleget a majdani vendégétől. Ez semmiféle előkészítést nem igényel, csak a szolgáltatói szerződés meglétét, s már teheti is a dolgát a szolgáltató.

Ekkor az előrefizetési igény egyetlen alkalomra szól, ha a kártyabirtokos jóváhagyta, akkor ezzel le is zárul a folyamat.

Az előrefizetés az Interneten keresztül a Szolgáltató és a Kártyabirtokos fizikai távollétében történik. A Szolgáltató és a Kártyabirtokos megállapodik a szolgáltatás feltételeiről, ennek során a Szolgáltató az engedélyezéshez megkéri a Kártyabirtokostól a kártyájára nyomtatott "Azonosító szám"-ot (nem azonos a kártyaszámmal!).

Információ az MKB honlapján:

https://www.mkbszepkartya.hu/felhasznaloknak.html

Ha megkapta, használja fel, ne hagyja elveszni!

Ha figyelte a híreket, épp a napokban arról szóltak a híradások, hogy a tavalyi keretből milyen hatalmas összegek maradtak a kártyákon. Ha ugyanis nem használja fel, úgy bizonyos idő elteltével elvész a lehetőség a keretösszeg elköltésére. Belátható, milyen lehetőségektől estek el azok, akik figyelmetlenségből a kártyán hagyták keretük egy részét. Ha Ön is figyelemmel tervezi családja nyári pihenését, és van szépkártyája, kár volna nem kihasználnia a nyilvánvaló előnyöket