Amire gyerekként mindig vágytál

Gyermekkorunk emlékezetünkbe égett képei a legjobb útravaló életünk során. Akárhova jutunk, a gyerekként megélt emlékek díszes ajándékcsomagok, amiket újra és újra kibonthatunk. Nincs olyan felnőtt, akinek ne lennének nagyszerű gyermekkori élményei, amelyek elkísérnek az évek során, és amelyek igazi muníciót jelentettek a felnőtté válás útjain. Érdemes ezt szem előtt tartani és családunk fiókáinak is biztosítani ezt a fajta lelki táplálékot... - jutalma a megnövekedett önállóság, és önbizalom, ami a legjobb irányban tartja az ifjak fejlődését.

Nagymama sütijétől az életreszóló barátságig

Mi volt az, amire legszívesebben emlékszik? Nekem ezek ugranak be: - Játék a nagyi hátsó kertjében, miközben a piruló sütemény illata betöltötte a portát, egész napos biciklizés falvak melletti rétek úttalan útjain, közös fürdőzés a közeli folyóban, futkározás a mezőn a derékig érő selymes fűben. Pecázás a barátokkal vagy vidám szalonnasütés a romantikus erdőszélen. Sátrazás és megannyi kirándulás...

A korábbi barátságok egész életben elkísérnek, és bizony soha nem felejtünk el neveket, arcokat, akiket mindig jó újra látni. Önzetlen barátságok sora születik, olyan emberek nőnek fel, akik számíthatnak egymásra. Ritka kincsek ezek, amelyeket kizárólag gyermekkorban lehet megszerezni.

Barátság, gyerekprogramok

Egy csapásra megoldható szülői gondok

Szülőként két gyakori gond merül fel. Egyszer energiával telt csemeténk hiperaktív és jó lenne levezetni a duzzadó aktivitását. A lakásban sajnos korlátokba ütközünk, a tévézés és a számítógép inkább káros, mint hasznos.

A másik, amikor azt vesszük észre, jobb lenne ha csemeténk több önállóságot mutatna, kicsit a saját lábára állna, életrevalóbb lenne.

A kincsek most is itt vannak a gyerekek számára

Csak észre kell őket venni. A gyermektábor egy sor gyermekkori tünetet kezel, gyógyítja az otthonlét unalmába fásult gyermeklelket és igazi élményekkel színezi ki a kicsik nyári hónapjait. Pont azokkal az élményekkel, amelyekről az elején írtam. A pár napos tábor után gyermekünk megújult lélekkel, új kapcsolatokkal gazdagszik. Pont azokkal, amelyekre annyira szüksége van.

A gyermektábor pontosan azokat az élményeket hozza el, amelyek számunkra vagy 40 évvel ezelőtt olyan sokat jelentettek. A tópart a közös strandolással, a napozás közben megbeszélt ezernyi téma, a közös kirándulások, és az esti tábortüzes gyermekromantika.

Ha az Ön gyermeke is új barátokra vágyik kattintson ide

Városi dzsungel helyett életreszóló vadregény

Kár volna kihagyni azokat a napokat, amikor gyermeke olyan élményeket szerezhet, amelyekből egész életében építkezhet. A barátok közelsége, a mindennapos közösségi élet olyan kapcsolatokat eredményez, amelyek meghatározóak a gyerekek fejlődésére.

Gondoljon hát vissza, melyek volt az Ön legszebb emlékei gyermekkorából. A mai gyermekek pontosan ilyen élményekre fognak emlékezni tizenévekkel később. Segítse őket azzal, hogy szabadulást szervez a városi dzsungelből, megajándékozza őket azokkal az élményekkel, amelyek életreszólóak. Higgye el, nebulók esetében ez sokkal könnyebb, mint amilyennek látszik. A gyerektáborok pont ilyen helyek, ahol együtt van a társaság, a barátság, a vadregényes környezet, ezernyi kirándulás, és szakértői felügyelet.

A családi körbe visszatérve azt fogja tapasztalni, mintha kicserélték volna gyermekét. Megnövekedett önbizalom, balanszírozott lelki egyensúly, nagyobb önállóság, ezernyi új élmény. Ki ne szeretne boldogabb jövőt gyermekének? Ennek nagyszerű útja, ha néha elengedi a kezét, hogy különleges élményekkel gazdagodjon.

Nyári programok egész szünidőre