Van már újévi fogadalma? Fusson 2015-ben 2015 kilométert!

Szeretne fitt megjelenéssel hódítani 2015-ben? Szeretné ha mások irigykednének azért mert Ön jól néz ki? Szeretne sikerélményt szerezni azzal, hogy teljesíteni tud egy mások által nehéznek mondható feladatot?

Akkor fusson 2015-ben 2015 kilométert, mialatt olyan változások kezdődnek, amelyek egész életére pozitív hatással lesznek.

Merjen nagyot álmodni!

Sokszor olvashatjuk, hogy a mozgás milyen egészséges és tulajdonképpen nem is számít a sportág, csupán az aktivitás a lényeg. Ebben van valami, de az igazi eredmények eléréséhez igazi célok és igazi törődés szükséges. Napi 1-2 kilométer séta bár hasznos lehet, és ettől nagyobb elhatározásra biztatom! Az eredmények megmutatkozásához bizony dolgozni kell, méghozzá igen keményen. Jó hír, hogy fokozatosan kell hozzászokni a terheléshez, nem az első alkalommal kell nagyot dobni…

Kezdhet félórás mozgással, de hamar, napok alatt fejlessze tovább az edzés minőségét és tartalmát! Cél a napi pár kilométeres futás, amit néhány alkalom után lehetséges teljesíteni. Az első sikerek doppingként hajtják majd, amikor napról napra érzi a koncentrálódó erőt a végtagokban, a teljesítőképesség növekedését.

20 perc mozgás után elindul a szervezet zsírégetése. Ha kitartóan edz, hetek alatt láthatóvá válik a zsírpárnák fogyatkozása, ugyanakkor a rendszeres mozgás pallérozza a kitartást. Napi 30-40 perces futással teljesíthető az 5 kilométeres táv. Ha ezt csak kevéssel túlteljesíti, napi átlag 5 és fél kilométerrel teljesítheti az éves 2015 km-es penzumot.

Új barátai lesznek!

A futás, bár elsőre nem látszik, egyáltalán nem magányos sport. Az edzések során hasonló érdeklődésű emberek veszik körül. Egészen biztosan új barátokra talál, edzőtársakra, akikkel vidáman megbeszélheti az előrehaladást, a részcélok teljesítését.

Miközben az idő előrehaladtával kitartása egyre keményedik és a teljesített célok egyre komolyabbak, lelkesedése jó eséllyel magával ragadja majd családtagjait, barátait. Ismerek olyan futótársaságot, amit egyetlen kitartó csapattag épített fel, csak azzal, hogy meghozta mások kedvét a rendszeres sportoláshoz.

A közös élmény és bizonyítás

A napi célok elérésével egyre nagyobb álmok születnek. Pár hónap után kristályosodhat az igazi futócél, a maratoni táv teljesítése. Megfigyelte már, hogy egy amatőr maratoni futóversenyen is mekkora tömeg indul útnak? Ők is elkezdték valahogyan.

A sport közösségformáló ereje csodákra képes. A tömegsportban való részvétel, olyan kitartást ad, amit más módon sokkal nehezebb elérni. Maratonfutók élménybeszámolóinak sora szól azokról a pillanokról, amikor a futók egymást biztatják. Erőt adnak egymásnak, így segítik a másikat. A fáradtság, a holtpont pillanataiban aranyat ér egy-egy szó, a lelkesítő biztatás. A maraton varázsa pontosan a társas körben, közösen ünnepelt egyéni eredményekről szól.

Ha elkezdi és fokozatosan ráerősít, Önnek sem lesz elérhetetlen. És ne feledkezzen meg az egészségről, a fitt megjelenésről. Hamarosan új ruhákra lesz szüksége, amiben büszkén pompázhat majd a csodálók előtt…

Vágjon tehát bele, készüljön fel rá azzal, hogy megfutja azt a fránya 2015 kilométert 2015-ben!